Om Behandlingscentret

Vi har över 30 års erfarenhet inom spa- och hudvårdsbehandlingar. Vi innehar mästarbrev och är medlemmar hos Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation. Hos oss får du guidning till rätt produkt eller behandling av utbildad och auktoriserad hudterapeut. Vi har lokaler för behandlingar i Luleå och Stockholm.

Vi samarbetar med läkare och plastikkirurgi klinik!

Varför ska du gå till en auktoriserad hudterapeut som är medlem i SHR?

SHR utfärdar auktorisation för sina medlemmar vilket innebär att medlemmarna har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar.

Vi arbetar efter deras etiska regler och innehar behandlingsskadeförsökring. Du kan således känna dig helt trygg när du väljer en hudterapeut som är medlem i SHR.

Vi som jobbar på Behandlingscentret

Hos oss jobbar auktoriserade hudteuraputer och specialistläkare. Tack vare vår goda utbildning och långa yrkeserfarenhet kan vi erbjuda det bästa för dig och ditt välmående.

Lena Ström

Ägare & Auktoriserad hudterapeut

30 års erfarenhet inom hudvårdsbehandlingar med mästarbrev.

Frida Sjöberg

Kundtjänst

Frida hjälper er med frågor om våra produkter och behandlingar.

Vill du jobba som hudterapeut?

Vi har även rum att hyra ut för din egna verksamhet!

Vi söker dig som är utbildad Hudterapeut!

Använd formuläret för att enkelt skicka en ansökan till oss. Bifoga gärna ett CV, personligt brev eller andra relevanta referenser med er ansökan. 

Vill du hyra ett rum kan du höra av dig här eller på telefon!

 

Våra produkter

I våra Spa- och hudvårdsbehandlingar använder vi enbart de bästa hudvårdsprodukterna. Besök vår webshop och ta del av det bästa inom hudvårdsprodukter.

Våra behandlingar

Vi utför Spa- och hudvårdsbehandlingar för alla typer av behov. Ta en närmare titt på vårt utbud av olika Spa- och hudvårdsbehandlingar, om du känner dig osäker eller behöver konsultation är du varmt välkommen att kontakta oss.