Många faktorer påverkar huden på ett negativt sätt. Solens ljus, luftföroreningar och rökning påverkar huden som förlorar fasthet, spänst och lyster. I kombination med fina linjer och rynkor gör detta att huden lätt känns äldre än vad du önskar.

Vid högre ålder minskar halterna av ämnen som håller huden fast och smidig. Kollagen, elastin och hyaluronsyra hör till dessa ämnen. Detta är genetiskt betingat och helt naturligt. Vi kan erbjuda många olika varianter av hudföryngring som dämpar hudens åldrande och ger dig en ungdomligare look

Du får hjälp av auktoriserade hudterapeuter

När du bokar in dig för en hudföryngring hos oss så får du hjälp av våra auktoriserade hudterapeuter att välja den metod som passar just dig bäst. För det mesta krävs flera behandlingar för att uppnå bästa möjliga resultat. Din personliga behandlare ger dig de råd du behöver under konsultationen.

För att effekten ska bli riktigt bra så kan du kombinera en hudföryngring med andra behandlingar. Det är även bra att följa upp hemma och komplettera med hudvårdsprodukter som är anpassade efter din hudtyp. Din hudterapeut kan hjälpa dig att hitta de produkter som passar just dig bäst.

Så jobbar vi med hudföryngring

Här berättar vi mer om de olika metoder vi använder inom hudföryngring.

Hudföryngring – helt ansikte

Hudföryngring av helt ansikte utförs med hjälp av Powerlite IPL gult ljus som stimulerar hudens kollagenproduktion. Metoden stramar upp hudens kvalitet och går verkligen på djupet. Dessutom ingår borttagning av kärl och pigment. Behandlingen Hudföryngring helt ansikte avsltas med en avslappnande och fukthöjande ansiktsmask.

Boka här

Hudföryngring – händer

Hudföryngring för händer stärker, stramar upp och ger händernas hud en yngre känsla och ökar dess spänst och lyster. Denna behandling inkluderar även borttagning av pigmenteringar och ytliga kärl. Dessutom reduceras skador orsakade av solljus. Ett återbesök ingår för justeringar och fix, men inga helt nya behandlingar.

Boka här

Hudföryngring – hals och dekolletage

Hudföryngring med IPL gult ljus fungerar mycket bra för behandling av hals och dekolletage. Det stärker, stramar upp ger ett föryngrande intryck på huden. Behandling med IPL ger som regel en hög grad av tillfredsställelse. Efter varje behandling känns huden mjukare och får en jämnare ton.

Boka här

Hudföryngring – kinder

Denna behandling med Powerlite IPL jämnar ut och förbättrar hudton och tar bort kärl och pigmentering. Dina kinder blir spänstigare och får en vackrare lyster efter denna hudföryngringsbehandling.

Boka här


Kombinera med medicinsk hudvård för bästa resultat

Hudföryngring är en behandling som fungerar utmärkt, men för att nå bästa resultat går det även att kombinera med medicinsk hudvård. Vi erbjuder en rad behandlingar inom medicinsk hudvård.

Boka in dig för en hudvårdskonsultation där vi skräddarsyr din hudvård efter dina behov. Du får förslag på behandlingar och produktrekommendationer. Olika varianter av kemisk peeling, TCA-behandlingar, Freezepen och Dermapen – kombinera din hudföryngring med medicinsk hudvård så får din hud en ny spänst och lyster.

Vi erbjuder även en rad behandlingar med Botox och Fillers.

Boka hudföryngring på vår klinik

Du hittar vår fräscha och moderna klinik på Grevgatan 69 på Östermalm i centrala Stockholm. Här erbjuder vår kunniga, erfarna och trevliga personal hudföryngring och andra tjänster inom Spa och hudvårdsbehandlingar. Vi guidar dig till rätt produkt eller behandling! Välkommen!


BOKA HÄR