Vi erbjuder det mesta inom medicinsk hudvård. Oavsett om det rör sig om torr, livlös eller solskadad hud, pigmentförändringar eller andra typer av problem så har vi kunskapen och erfarenheten att kunna hjälpa dig.

Våra behandlingar skräddarsys utifrån dina behov och önskemål. Din behandlare ger dig förslag på behandling och produktrekommendationer.

Vad är då medicinsk hudvård? Med begreppet avses behandlingar med hudvårdsprodukter som innehåller vetenskapligt dokumenterade och effektiva ingredienser.

Börja med en hudvårdskonsultation

För att få veta vilka behandlingar inom medicinsk hudvård som kan passa så skräddarsyr vi din vård efter behov. Vi börjar med en hudvårdskonsultation där du efter samtal med en behandlare som sedan ger behandling och produktrekommendation. Våra medarbetare är kunniga och erfarna och kan svara på dina frågor om din hud och hur du ska vårda den på bästa sätt. Om du bokar en behandling i samband med konsultationen så drar vi av avgiften för den.


Boka här

medicinsk hudvård östermalm konsultation

Olika former av peeling

Kemisk peel Skinbetter Science

Detta är en snabb och effektiv peelingmetod som är framtagen av USA:s främsta forskare. Behandlingen fokuserar på anti-age där peelingen reducerar smårynkor och ojämnheter. Dessutom dämpas ytliga blodkärl och rodnader. Skinbetter Science ger ett fantastiskt glow och du känner dig fräschare än någonsin.

Easy TCA Pain Control

Detta är en medeldjup till djup peelingmetod som är bra för att behandla pigmenteringar, rynkor, stora porer, solskadad hud, åldrad hud, acne med mera. Easy TCA Pain Control Den ger fantastiska synliga resultat i så lite som en behandling, men kräver en konsultation på förhand.

Kemisk Peel Skin Tech (Easy Pytic Peel)

Denna metod behandlar pigmentfläckar, fina linjer, porer, acne samt torr och livlös hud. Förnyelseprocessen tar ungefär 10 dagar – därför lämpar sig Kemisk Peel Skin Tech som kurbehandlingar över cirka 4 tillfällen. Du kan förvänta dig hud med mjukare yta runt de behandlade områdena samt mindre ytlinjer, rynkor och förminskade porer.

Kemisk Peel Aesthetic Line

En modern och avancerad kemisk peel som ger tydliga förbättringar på pigmenteringar, linjer, grova porer, acne, rosacea med mera. Behandlingens resultat börjar synas snabbt, bara efter några dagar. De gamla hudcellerna exfolieras och ny frisk hud framträder. Din hud får ny spänst och glans.

PRX-T33 – en hudvårdsbehandling i framkant

Detta är den nya generationens medicinsk hudvård – en TCA-behandling för olika hudtyper och alla åldrar. Behandlingen är nästan helt smärtfri och orsakar minimal fjällning. Behandling med PRX-T33 är skonsammare än en traditionell TCA-peeling tack vare en patenterad sammansättning av TCA, väteperoxid och kojicsyra.

PRX-T33 är användbart på både ansikte och kropp och motverkar rynkor och linjer, pigmenteringar, solfläckar, torr hud, förlorad elasticitet, åldrad hud med mera. Metoden fungerar utmärkt i kombination med andra estetiska teknologier.

Vid en behandling masseras produkten in med en speciell teknik som snabbt når ner på djupet. Därefter appliceras den i jämna lager. För bästa möjliga effekt rekommenderas användning av anpassade produkter i ungefär sex dagar efter behandlingen.

Övriga behandlingar inom medicinsk hudvård

Vi har ett brett utbud av andra behandlingar, bland annat Powerlite – borttagning av ytliga kärl, Freezepen och Dermapen 4 – Dermapen Serum. Ta gärna en titt på våra behandlingar inom hudföryngring som kan ge dig ett ännu bättre resultat.

Boka medicinsk hudvård

Här nedan kan du direkt boka behandlingar inom medicinsk hudvård på vår klinik på Östermalm. Är du osäker på vad som passar dig kan du först boka en hudvårdskonsultation. Vi har givetvis alla produkter du kan tänkas behöva för att få bästa möjliga resultat av dina behandlingar. Välkommen!


Boka här