Här på Behandlingscentret hittar du ansiktsbehandlingar för alla hudtyper. Oavsett om du är ute efter lite lyx i vardagen, vill fräscha upp din hy eller få hjälp med att lösa hudproblem så är du varmt välkommen att boka tid hos oss. Du hittar oss på Grevgatan 69 på Östermalm, ett stenkast från Karlaplan.

Hos oss möts du av välutbildade hudvårdsterapeuter med lång erfarenhet av såväl estetisk som medicinsk hudvård. Vi är givetvis auktoriserade av Sveriges Hudterapeuters Riksförbund SHR och arbetar med välbeprövade metoder och produkter i toppklass för bästa möjliga resultat.


Boka här

Våra ansiktsbehandlingar

Vi erbjuder ett flertal olika ansiktsbehandlingar som passar för varje tillfälle. På denna sida hittar du en översikt och tydliga beskrivningar av vad som ingår i varje behandling.

Gemensamt för samtliga ansiktsbehandlingar är att du får en djuprengöring med utvalda produkter och ånga, en avslappnande ansiktsmassage och en ansiktsmask som är anpassad till din hudtyp. Vill du ge ditt ansikte ett extra lyft väljer du ett paket med formning och färgning av fransar och bryn. Det är ett enkelt och effektivt sätt att se pigg och fräsch ut, även utan makeup.

Vi tipsar dig om passande produkter för att upprätthålla en god hudvårdsregim efter behandlingen.

Rätt ansiktsbehandling för din hy

Viktigt när man utför en ansiktsbehandling är att titta på hudens egenskaper. Har huden en tendens att bli torr, är den normal eller tenderar den att bli fet? Är det en yngre person eller en äldre? Har huden tecken på skador av sol eller rökning? Använder personen mycket makeup? Alla dessa faktorer väger in i vilken slags behandling som passar bäst och vilka produkter vi väljer.

Den som har svårare hudproblem eller känner att det finns behov av en rejäl föryngringskur kan ha nytta av medicinsk hudvård som exempelvis laserbehandling eller kemisk peeling. Här kan du läsa mer om vårt utbud av tjänster inom medicinsk hudvård.

Djuprengöring vid acne och fet hy

Den som har besvär med acne eller fet hy kan ha nytta av en specialanpassad ansiktsbehandling med djuprengöring. Genom att öppna upp porerna och rengöra med skonsamma rengöringsprodukter kan man komma åt problemen från grunden och förebygga att porerna täpps igen på nytt. Att välja rätt hudvårdsprodukter och undvika att huden blir för uttorkad är också viktigt för att säkerställa att huden hålls balanserad så att sebumproduktionen inte blir för hög.

Ansiktsbehandling för män

Självklart ska även våra manliga kunder få en härlig ansiktsbehandling som är anpassad för er. Den manliga huden ställer lite annorlunda krav på metoder och produkter än den kvinnliga.

Vi arbetar med metoder som är anpassade för rakning för att undvika irritation och med produkter som har dofter som har mer manlig touch (om du inte ber om att få något annat förstås). Hudvårdsbehandlingen kompletteras med en djuprengöring med ånga och avkopplande massage. Läs mer här.

Trygg ansiktsbehandling

Vi vill att du ska bli 100% nöjd och känna dig trygg när du kommer till oss. Genom att vi är auktoriserade via SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) kan du vara säker på att vi har gedigen utbildning, att våra behandlingar är godkända och att de utförs med säkra produkter.

Vi arbetar enligt SHR:s etiska regler och har givetvis en väl tilltagen ansvarsförsäkring med skydd mot behandlingsskador.

Rätt hudvård för dig

För att din hud ska få bästa möjliga omvårdnad även till vardags så erbjuder vi professionella hudvårdsprodukter och du kan även få en personlig hudvårdsrådgivning i samband med din ansiktsbehandling.

Vi hjälper dig att hitta de produkter och den hudvårdsrutin som just du behöver för att din hy ska visa sig från sin absolut bästa sida varje dag.

Boka ansiktsbehandling

Klicka på knappen nedan för att komma direkt till bokningen

BOKA HÄR