Vi utför permanent hårborttagning med Powerlite IPL – en perfekt metod för hårborttagning när du vill ha snabba, effektiva och långvariga resultat. Powerlite IPL är det senaste inom IPL (intensivt pulsat ljus), vilket är en patenterad teknologi för säkra och effektiva behandlingar inom hårborttagning.

Låt oss hjälpa dig att få bort oönskad hårväxt på hela kroppen med IPL eller med andra metoder för dig som inte kan använda laser.

Effektiv hårborttagning med IPL

Powerlite IPL har fått höga betyg av användare i hela världen för sin användarvänlighet, mångsidighet och fina resultat.
Powerlite IPL är en vidareutvecklad teknik där permanent hårborttagning tas till nya nivåer.

Det går att anpassa efter behoven och kan köras i två lägen – traditionellt eller Fast Hair Removal (FHR), en svepande teknik med högre frekvens som gör att behandlingen kan utföras på bara en tredjedel av tiden. Dessutom har maskinen ett “expertläge” som ger möjlighet att skräddarsy hårborttagningen efter varje kunds behov och önskemål.

Den effektiva vattenkylningen gör att behandlingarna blir säkra med riktigt fina och skonsamma resultat.

Med hjälp av denna moderna, effektiva och skonsamma metod kan vi på ett permanent sätt få bort hårväxt på alla delar av kroppen där den är som mest oönskad. I första hand är det dessa delar det handlar om:

Du kan givetvis kombinera flera av dessa hårborttagningar vid behov. Fråga din behandlare om du har några frågor om Powerlite IPL.
Permanent hårborttagning med IPL tar bort oönskad hårväxt på ett mycket effektivt sätt. Metoden fungerar på så sätt att ett intensivt pulserande ljus som förstör hårsäcken så att nytt hår inte kan växa fram. I de flesta fall behövs mellan 4 och åtta behandlingar för att all hårväxt ska försvinna på önskade områden.


Boka här

För vem passar hårborttagning med IPL?

För att IPL med Powerlite ska fungera som bäst finns det vissa förutsättningar som måste motsvaras. Hårfärgen och hudton år faktorer som påverkar effekten mycket. Resultatet blir bättre med mörkare hår och ljusare hud. Behandlingen fungerar även bättre på tjockt hår jämfört med tunt.

Hår som tas bor med IPL måste innehålla melanin, det vill säga pigmentet som ger håret färg. Metoden fungerar därför inte på gråa och riktigt ljusa, vita hårstrån. Även rött hår kan vara svårt eftersom det innehåller mindre pigment. En viktig regel för denna hårborttagning är att håret måste vara mörkare än den omgivande huden. Riktigt mörk hud går heller inte att behandla då huden absorberar energin.

En permanent lösning på oönskad hårväxt

Det finns många olika metoder för hårborttagning, men vill du ha en långverkande metod är IPL ett mycket bra alternativ. IPL använder ett intensivt pulserande ljus för att ta bort håret. I detta inlägget kommer jag prata om IPL och Laser.

Man bör kanske vara lite försiktig med att prata om permanent hårborttagning. Mer rättvisande är permanent hårreducering. Man kan aldrig säga att man inte får tillbaka något hår alls. Lång forskning visar att hår som behandlas med IPL inte växer tillbaka. Däremot kan helt nya hårstrån börja växa av olika förändringar. Men de hår vi har tagit bort kommer inte tillbaka.

Hårborttagning Östermalm laser

Vaxning – hårborttagning för dig som inte kan eller vill välja laser

För personer som inte kan ta bort oönskat hår, exempelvis personer med rött,vitt eller väldigt tunt hår eller mycket mörk hud är vaxning en mycket bra metod för hårborttagning.

Vi erbjuder vaxning på ben, bikinilinje och rygg. Vaxning kan utföras på alla kroppsdelar utom näsa och öron. Vid regelbunden vaxning växer håret långsammare, glesare och tunnare.

Boka hårborttagning

Här nedanför hittar du direkt till bokning av hårborttagning på vår centralt belägna klinik på Östermalm. Klicka dig vidare och välj en dag och tid som passar dig.

Boka här