Powerlite
Har du tröttnat på att ständigt behöva raka och vaxa dig?
Powerlite600® är en revolution vad gäller hår-borttagning och erbjuder permanent hårreducering. Powerlite-metoden™ tar bort hår i växande fas och innebär varken smärta, tidskrävande behandlingar eller risker för huden. Powerlite600® har genomgått produktutveckling, tester, forskning och uppföljning, allt i nära samarbete med hudterapeuter och läkare.

 

Så fungerar Powerlite600® och Powerlite-metoden™
Powerlite-metoden™ bygger på intensivt pulserande ljus. Det oskadliga, långvågiga röda ljuset absorberas av pigmentet (melaninet) i hårstrå och hårsäck och omvandlas till värme. Vid 70°C förstörs proteinet i de hårceller och hårsäckar som befinner sig i den aktiva fasen av växtcykeln. Därmed kan inget nytt hår bildas.

 

Alla delar av kroppen
De flesta hår- och hudtyper går att behandla, men generellt sett gäller att ju mörkare hår och ljusare hy, desto snabbare och bättre resultat. Powerlite-metoden™ har inga begränsningar vad gäller behandlingsområde, utan fungerar lika bra i ansiktet som på kroppen.

 

 

Beam of beauty
Har solen satt sina spår i form av pigmentfläckar och ytliga kärl? Powerlite Facial® används för att förbättra skadad hud och effekterna av hudens åldrande på ett mjukt och skonsamt sätt. Powerlite Facial® är en icke-kirurgisk metod med ljusbehandling. Behandlingen kan göras på lunchen och du kan direkt efteråt återgå till ditt arbete.

 

Powerlite Facial® behandlar bl.a.
– Solskadad hud
– Ytliga blodkärl
– Pigmentfläckar
– Åldersfläckar
– Fina linjer
– Acne
– Rosacea

 

Så fungerar Powerlite600® och Powerlite-metoden™
Powerlite-metoden™ bygger på intensivt pulserande ljus. Med Powerlite Facial® behandlas alla hudens lager allsidigt, både ytligare och djupare. Powerlite Facial® attackerar problemet inifrån, dvs processen sker under ”ytan” och det blir därmed ingen skada på huden.