Välkommen till vår centralt belägna klinik på Grevgatan 69 på Östermalm när du vill få behandling med botox eller fillers. 

Vår erfarna personal ser till att du får det resultat du önskar.
Hos oss får du alltid guidning till rätt produkt eller behandling av utbildad, erfaren och auktoriserad personal. Ditt välmående är alltid i fokus för oss!

Behandlingar med naturligt resultat

En ofta förekommande missuppfattning är att Botox och Fillers ger ett onaturligt utseende. Så är det dock inte. För det mesta är förändringen bara synlig för kunden och återger bara spänst som förlorats med åren.

Vi eftersträvar alltid ett naturligt resultat och kan även skapa bra och naturliga resultat genom att kombinera de båda metoderna.


Att tillföra volym till läppar och kinder med fillers har varit populärt länge, men numera letar många också efter behandlingar som återuppbygger struktur. Det kan exempelvis handla om en mer framträdande haka eller en skarpare käklinje. Tanken är att inte överbehandla utan att istället framhäva och förstärka kundens naturliga skönhet.

medicinsk hudvård östermalm konsultation

Trygg behandling med Botox utförd av specialist

Vi utför behandlingar med Botox, Azzalure. Detta är en muskelavslappnande injektion som motverkar rynkor i pannan, ”kråksparkar”, glabella (rynkor mellan ögonbrynen), sura mungipor med mera.

Detta är en säker behandling som på ett väl utfört sätt ger dig ett naturligt resultat och ansikte med en utvilad och fräsch look. Medlet blockerar den nervsignal som gör att muskeln dras samman. Rynkor och linjer som skapats när du exempelvis har rynkat pannan mjukas upp och blir mindre synliga. En av världens vanligaste medicinska estetiska behandlingar med säkerställda resultat.

Fillers på Östermalm för ansiktet

Vår specialist på plastikkirurgi utför professionell fillersbehandling för kinder och ansiktskonturering. För injektionsbehandling av läppar använder vi Restylane eller Juvederm.
Fillers läppar Östermalm

Restylane eller Juvederm - rätt behandling för rätt område

Restylane och Juvederm har olika formler som riktar sig till olika delar av ansiktet. Juvederm kan användas för att behandla bland annat ögon, kinder och mun. Juvederm-familjen inkluderar dessutom en rad olika varianter som är avsedda för olika delar av ansiktet. Fråga din behandlare så får du hjälp att hitta rätt variant.

Restylane kan i stor utsträckning behandla samma ansiktsområden som Juvederm, men det är särskilt effektivt för läppar, kinder och området runt näsan. Den kan också användas för att föryngra händerna genom att lägga till volym på baksidan. Även Restylane-familjen inkluderar en rad olika varianter för olika områden.

Skillnaden mellan fillers och botox

Botox och fillers kan båda injiceras som minimalt invasiva kosmetiska ingrepp. Några vanliga behandlingsområden är fina linjer, men det finns även andra användningsområden, bland annat medicinsk hudvård, exempelvis kan Botox användas mot problem med svettningar och fillers vid skador.

Det är alltid viktigt att du hittar en licensierad och professionell injektor med goda referenser för att utföra injektioner av fillers och botox. Det slutgiltiga resultatet är alltid mycket beroende av utförandet. Våra behandlare har den kompetens och erfarenhet som behövs för lyckade injektioner.

Botox

Botox är en så kallad neuromodulator som hindrar nerver från att överföra signaler till muskler. Detta gör att musklerna slappnar av så att det inte bildas fina linjer och rynkor.

Botox injiceras för att rikta in sig på de muskler som ansvarar för ansiktsuttryck. Saker som på detta sätt går att motverka med Botox är kråkfötter runt ögonen och linjer i pannan. Effekten av en Botoxinjektion kommer att märkas redan efter en till tre dagar och full effekt efter knappt två veckor.

Vid sida av rynkor och linjer i ansiktet så kan Botox också användas för medicinska behandlingar som migrän, tandgnissel och problem med svettningar i armhålorna.

Fillers

Fillers fyller i fina linjer och rynkor som finns när ansiktet är neutralt och befinner sig i vila. Dessa linjer är vanliga runt näsa och mun och inkluderar leende linjer, vertikala linjer och hakveck.

Vi kan även ge andra visuella förbättringar med hjälp av fillers. Med tiden producerar våra kroppar mindre kollagen, ett protein i huden som ger fyllighet. Med hjälp av fillers kan man lägga till volym till delar av ansiktet, som exempelvis läppar, kinder och tinningar. Det går även att fylla i acneärr med fillers.

Fillers baserade på hyaluronsyra kan hålla mellan 6 och 12 månader. De kan dessutom ändras tillbaka vid behov genom att injicera ett enzym som bryter ner fyllmedlet.

Boka behandling med fillers och botox på Östermalm

Här nedan hittar du direkt till bokning för fillers och botox på vår klinik på Östermalm. Du skickas vidare till vår profil på BokaDirekt där du kan välja dag och tid. Känner du dig osäker på vilken behandling som passar dig bäst så kan du först boka en konsultation genom att klicka här.