Hudkonsultation

Acne? Pigmenteringar?Behöver du hjälp och tips sköta din hud ? Få rätt produkter som hjälper din hud att verkligen förbättras? Boka en hudvårdskonsultation där vi kan gå igenom din hud. Hur reagerar din hud och tjocklek och verklig ålder mm avgör. Det kan man inte se på en bild på internet.

20 min 250:-

Djuprengöring + Kemisk peeling

Den ultimata behandlingen för dig som vill ha en ordentlig rengöring på djupet! Fantastiskt effektiv på oren, fet och grov hud men lämpar sig även för dig med normal, torr hy som vill ha en riktig uppfräschning!
Huden djuprengörs med ånga och portömmning. En kemisk peel läggs och det känns uppfriskande, lätt stickande.
Efter några dagar ser du att din gamla hudceller exfolieras bort. Ny frisk hud blir resultatet. Huden blir mer lättgenomsläpplig; de produkter du använder går ner i huden och tilltäppta porer reduceras.

75 min 1595:-

Ansiktsbehandling Classic

Ansiktsbehandling anpassad efter dina behov. Underbara produkter med kraftfulla ingredienser för att rengöra, stärka, återfukta och ge huden lyster och vitalitet. Unna dig en avkopplande behandling med fina resultat! Rengöring, peeling, ånga, djuprengöring, avslappnande ansiktsmassage, ansikts mask samt personligt behandlingsschema.
Passar alla.

60 min 850:-

Ansiktbehandling Expert

Ansiktsbehandling anpassad efter dina behov. Underbara produkter med kraftfulla ingredienser för att rengöra, stärka, återfukta och ge huden lyster och vitalitet. Unna dig en avkopplande behandling med fina resultat! Rengöring, peeling och ånga följt av djuprengöring. avslappnande längre ansiktsmassage och ansiktsmask. Vi formar dina ögonbryn och du får ett personligt behandlingsschema.

90 min 995:-

Ansiktbehandling Expert+frans och bryn

Ansiktsbehandling anpassad efter dina behov. Underbara produkter med kraftfulla ingredienser för att rengöra, stärka, återfukta och ge huden lyster och vitalitet. Unna dig en avkopplande behandling med fina resultat! Rengöring, peeling och ånga följt av djuprengöring. avslappnande längre ansiktsmassage och ansiktsmask. Även färgning av fransar och färg och plock av bryn. Personligt behandlingsschema.

100 min Från 1295:-

Ansiktsbehandling Lyx

Behandlingen börjar med en avslappnande ryggmassage15 min. Sedan följer avtvättning och vi använder givetvis produkter som passar just för Din hud. Uppfriskande peeling och ånga följt av djuprengöring. Underbar ansiktsmassage och ansiktsmask. Du får ett personliga råd och rekommendationer. Avslutande mineralfoundation.

100 min 1295:-

Ansiktsbehandling Acne

Vill du ha en ansiktsbehandling som snabbt effektivt och kraftfullt djuprengör? Då är den här behandlingen för dig. Du får så klart experttips hur huden ska skötas hemma.

50 min 695:-

Behandling Harmoni

Behandlingen börjar med en avslappnande ryggmassage och fortsätter sedan med en ansiktsrengöring, ansiktsmassage och ansiktsmask.
Perfekt för dig som vill ha en fullkomligt avslappnande behandling.

70 min 990:-

CARITA Lift Firming Cinetic™ Lift Expert

Anti-age behandling, Exeptionell anti-age behandling skräddarsydd för varje kvinnas behov. Med djupverkande massage, avancerade, aktiva anti-age-ingredienser med Cinetic Lift Expert för att behandla, fördröja, och förminska hudens ålderstecken. Muskelstimulering som gör att behandlingen passar perfekt då du vill vara fin vid speciellt tillfälle. Ger mycket fin lyster.

90 min 1995:-

CARITA Pro-Lift Booster

Perfekt som uppföljare till Pro-Lift stärkande ansiktsbehandling, för att förlänga resultaten och lyftet. Avtvättning, peel samt muskelstimulering.Behandlingen kan också göras separat som ett ”snabblyft”, inför ett speciellt tillfälle eller fest.

50 min 1050:-

CARITA Extreme softness Rénovateur

Djupbehandlande och stärkande för alla typer av känslig hud. Caritas omtyckta väl beprövade Cotton serie används.
Pro-Lift tekniken stärker blodkärlen, lugnar omedelbart huden och bygger upp den mot inre och yttre påfrestningar. Upplev en stund av total njutning och välbefinnande med skön massage. Extreme Softness Renovateur – får en känslig hud att åter kännas mjuk och behaglig. Personlig hudvårds rekommendation. Passar utmärkt inför speciellt tillfälle som fest, bröllop mm.

75 min 1795:-

CARITA Quick Lift med Pro-Lift pennan

Unik snabb behandling på 30 minuter som lyfter trötta ögon, reducerar fina linjer och rynkor, på läppar och runt ögonområdet. Behandlingen är även perfekt för att reducera linjer på pannan, bekymmersvecket och nasolabialvecket.

30 min 695:-